Ja, vad skall man säga?

Hade situationen varit annorlunda, hade jag nog ALDRIG ens tänkt tanken

Men nu hade fredagmorgonens 22 kilometer i terräng med 2 x 5 km i näst intill tävlingsfart, tagit ordentligt på kroppens energidepåer.

Planen var att ganska omgående efter frukost nr 2 bege mig till badhuset för att köra ett distanspass simning, men jag kände redan i bilen att kroppen behövde mer energi, om det överhuvudtaget skulle bli någon simning.

Det fanns bara ETT alternativ – snabbt socker

IMG_0804 kopia

Innehållsförteckningen är absolut INGET jag skulle rekommendera i något annat sammanhang i livet förutom just här och nu.

Men det fungerade

Och ibland funderar jag faktiskt på skillnaden mot det här

IMG_0805

På en gel är det inte lätt att läsa sig till innehållet.

Simningen blev av, tills krampen i fötterna, totalstoppade all övrig träning denna dag.

Anledningen till att jag valde att lägga två pass samma förmiddag, var att jag ville få till 24 timmar vila innan lördagens cykelpass.

Nu blev det förvisso bara 23 timmars vila, då jag gled ut vid 11 snåret och fick till ytterligare en till stabil distanscykling.

Här en bild från dagen

IMG_0800

sen kan jag bara hälsa att det på något sätt känns mer legitimt att smaska smågodis medan man sitter på cykeln. För resten av påsen försvann under eftermiddagen.

Men sen var jag rökt och hade fullt sjå att hålla mig vaken under Melodifestivalen

Säger iallafall GRATTIS Måns!

Vaknade i morse och hade en plan att cykla ytterligare en sväng innan helgen var all

……men det var INNAN jag klev upp ur sängen

Försökte se det positivt

 

abborre

 

Så idag har jag gjort minsta möjliga, vilket även inkluderade ( inspirerad av bilden ovan )  att smyga igång årets fiskesäsong.

Men…. inget napp och efter två bortkastade drag gav jag helt enkelt upp, nynnandes på Christer Björkmans  ”hit” från -92