”En intressant och värdefull föreläsning. MEN den stora skillnaden med ”Trött, fet & 40” gentemot andra liknande föreläsningar är att här ges konkreta tips och nycklar till hur man på ett enkelt sätt kan förhindra och/eller faktiskt komma tillbaka till en situation som man känner sig tillfreds med. Det handlar inte om att förändra en hel livsstil utan mer om att värdesätta det man har och göra en del finjusteringar”
Thomas Sandell, Key Account Manager Sport & Association Nordic, Nordic Choice Hotels

DSC_0407

”Pasi har en mycket inspirerande föreläsning som vänder sig till alla som uppskattar det goda i livet. Det är en upplevelse som pendlar mellan skratt och tårar som jag verkligen kan rekommendera”
Micke Thorén, VD, En Svensk Klassiker
”Med humor, glädje och glimten i ögat levererar Pasi en minnesvärd föreläsning som skänker eftertänksamhet till åhörarna. Jag har hört föreläsningen tre gånger och efteråt är jag alltid lika betagen”
Stefan Haag, Utbildare och träningsutvecklare, Friskis&Svettis Riks
”Jag tyckte att föreläsningen var mycket bra, gav nya tankar och energi!!”
Jörgen Larsson, Regionchef, Skanska
”På vår säljkonferens den 9/11 i Herrljunga så hade vi engagerat Pasi som föreläsare. ”Trött, fet & 40” var temat för en otroligt inspirerande och handfast föreläsning. Pasi har en fantastiskt medryckande personlighet som kan inspirera oss alla till stordåd! Vi alla var otroligt nöjda med Pasis råd och dåd samt sköna humor! ”
Per-Erik Bonander, VD, VårgårdaHus
”Det är sällan man går från en föreläsning med både massor av bra inspiration och enkla tips på små handlingar som kan göra ditt liv ännu mera som du vill ha det. Precis så är det när man har träffat Pasi – en sann inspiratör! ”
Lotta Olsson, Sponsor Relations Manager, Sveriges Olympiska Kommitté

SONY DSC

”Pasi har en otroligt engagerande personlighet och med sin idrottsliga bakgrund besitter han en kämparanda som entusiasmerar. Man blir berörd på ett sådant sätt att det är omöjligt att gå från föreläsningen utan att ha blivit smittad av positiv energi, men framförallt väcks frågeställningar om vad som egentligen bör vara prioritet i karriären och livet i stort.”
Sebastian Voght, Marketing Manager, RIX FM, MTG Radio